Over ons

Altena Potatoes is een sorteer en verpakkingsbedrijf van de broers Joop en Kees Schouten, en Eddy, de zoon van Kees.

Het bedrijf bestaat al bijna 90 jaar, en is na al die jaren in Wijk en Aalburg sinds 2017 verhuisd naar de Veensesteeg 15 in Veen

Wij kopen aardappelen in alle teeltgebieden van Nederland, maar ook in België,  Frankrijk en Duitsland. De aardappelen worden veelal met eigen vervoer bij de telers opgehaald, en in Veen gesorteerd en verpakt. Dit kan afhankelijk van de bestemming gewassen of ongewassen zijn.

Voor de A.G.F. grossier of supermarkt worden de aardappelen geleverd in plastic zakken van 2, 2,5, 3 of 5 kg, net zakken van 4, 5, 10, 20 of 25 kg, jute zakken van 10, 15, 20 of 25 kg, deze verpakkingen kunnen worden geleverd in containers, in kisten of los op een pallet. Informatie over de diverse soorten vindt u bij de productinformatie.

Voor de schilbedrijven of cafetaria’s leveren we in 25 kg zakken, kisten van 1000 kg of in bulk.

Voor de export leveren wij aardappelen in net zakken van 4, 5, 10, 20 of 25 kg, of jute zakken van 10, 20 of 25 kg, al dan niet gewassen. Ook Engelse gewichten, of levering in Big-Bag’s is mogelijk.

De aardappelen kunnen wij leveren in containers  of aan de haven.

Altena heeft een eigen weegbrug tot 70 ton waar inkomende en uitgaande vrachten gewogen worden. Ook kunnen andere bedrijven hier dag en nacht wegen en zich zelf bedienen.

Voor informatie kunt u contact opnemen met Kees Schouten of een e-mailtje sturen via de contactpagina.